Bibliotheek in Utrechtse wijk Overvecht gaat tijdelijk dicht | De Utrechtse Internet Courant Bibliotheek in Utrechtse wijk Overvecht gaat tijdelijk dicht | De Utrechtse Internet Courant

Bibliotheek in Utrechtse wijk Overvecht gaat tijdelijk dicht

Bibliotheek in Utrechtse wijk Overvecht gaat tijdelijk dicht
De bibliotheek in Overvecht. Bron: Google Maps
De bibliotheek in de Utrechtse wijk Overvecht gaat een aantal maanden dicht vanwege een verbouwing. Tot december blijft deze locatie gesloten.

De bibliotheek in de Utrechtse wijk Overvecht gaat een aantal maanden dicht vanwege een verbouwing. Tot december blijft deze locatie gesloten.

De bibliotheek in Overvecht is 36 jaar oud en volgens het bestuur hard toe aan vernieuwing. Er komen onder andere meer werkplekken, een speelhoek voor jonge kinderen, cursus- en overlegruimtes en een leeshoek. Daarnaast krijgt ook het interieur een facelift.

“De Bibliotheek Overvecht wordt een mooie plek om te verblijven, elkaar te ontmoeten, een boek uit te zoeken, informatie te halen of te worden geholpen met taal en digitaal”, is te lezen in een persbericht van Bibliotheek Utrecht.

De bibliotheek in Overvecht is tot 22 augustus geopend. Omdat de locatie tijdelijk sluit is de uitleentermijn extra lang. Tot december blijft de bibliotheek gesloten.

6 Reacties

Reageren
 1. MJPD

  Bibliotheek dicht, nu zal na 22 augustus vast de “verveling” keihard gaan toeslaan in Overvecht… Misschien compenseren met gratis kickboxlessen?

 2. Berend

  Meer bieb, meer lezen, geen censuur!

 3. Denise

  Oh jee wie gaat Overvecht nu pesten?

 4. Koel Hoofd

  Ik blijf moeite hebben met het idee van de bieb (rust om te lezen) als ontmoetingsplek (herrie door gelul in de ruimte en schreeuwende koters).

  Sluit me aan bij Berend: minder vermaak, meer lezen, geen censuur!

 5. Gerrit van Westen.

  Wat is de dichtsbijzijnde bib. voor deze omgeving?

 6. I. Arons

  Bibliotheek Tuinwijk – Ingen Houszstraat 8 3514 HW Utrecht
  en Bibliotheek Zuilen – Zwanenvechtlaan 4 3554 GL Utrecht

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).