Bier en Appelsap tipt vijf uitjes voor ouders en kinderen | De Utrechtse Internet Courant Bier en Appelsap tipt vijf uitjes voor ouders en kinderen | De Utrechtse Internet Courant

Bier en Appelsap tipt vijf uitjes voor ouders en kinderen

Bier en Appelsap tipt vijf uitjes voor ouders en kinderen
Bier en Appelsap is een online magazine voor ouders in de regio Utrecht met tips om met je kinderen op pad te gaan. Bier en Appelsap houdt van horeca, cultuur, natuur en geeft elke week een overzicht van de leukste weekendtips!

Bier en Appelsap is een online magazine voor ouders in de regio Utrecht met tips om met je kinderen op pad te gaan. Bier en Appelsap houdt van horeca, cultuur, natuur en geeft elke week een overzicht van de leukste weekendtips!

Speciaal voor DUIC heeft Bier en Appelsap een leuke selectie weekendtips gemaakt!

Schermafbeelding 2016-07-01 om 16.09.52Bunniks Kersenfestijn bij Plattelandwinkel De Achterdijk
Op zaterdag 2 juli vindt op de fruitboerderij en Plattelandwinkel “De Achterdijk” het Bunniks Kersenfestijn plaats: een familiedag in en om de kersenboomgaard. Kom alles te weten over de kers en proef de rijkdom uit de boomgaard. Er zijn kinderactiviteiten, een markt met leuke en lekkere dingen en je kunt zelf aardbeien plukken. De fruittrein rijdt rond. Het terras is open voor verse wafels met kersen, koffie, sap en ijs en natuurlijk ontbreekt de pannenkoekenbakker niet.

Wanneer: Zaterdag 2 juli, 10.00-16.00 uur
Waar: Achterdijk 25 in Bunnik
Meer info: Facebookevent 

loeren bij de boerenLoeren bij de Boeren
Loeren bij de Boeren vindt dit jaar in het weekend van 2 en 3 juli plaats in de prachtige kersenboomgaard in ’t Goy, nabij Houten. Tijdens Loeren bij de Boeren geniet je van muziekoptredens, kinderactiviteiten, theater op locatie en een streekmarkt. Naast de hoofdlocatie is er ook programmering op andere locaties: bijzondere theatervoorstellingen op historisch landgoed Wickenburgh, een boerenerf en in een koeienstal. Bezoekers kunnen daarnaast lokale producten bij de streekmarkt kopen en aan diverse activiteiten mee doen.

Wanneer: zaterdag 2 en zondag 3 juli
Waar: Beusichemsweg 32, ’t Goy
Meer info: website Loeren bij de Boeren 

De TorteltuinZomerfeest in De Torteltuin
Zaterdag is het zomerfeest in de Torteltuin. Ga langs voor een gezellige middag met springkussens, schminken, dansende goochelaar, een rondje met paard en wagen of gewoon om lekker te spelen in de speeltuin.

Wanneer: zaterdag 2 juli, 11.30 – 16.30 uur
Waar: De Torteltuin, Utrecht
Meer info: Facebookpagina De Torteltuin

Domtoren-uitzichtSpeciale kinderrondleiding op de Domtoren
Op zondag is er een speciale kinderrondleiding. Aan de hand van het dagboek van Jan de Bouwknecht krijgen kinderen meer uitleg over hoe de Dom gebouwd is. Want hoe zijn die klokken van 8000 kg omhoog gegaan?

Wanneer: zondag 3 juli, 14.15 uur 
Waar: De Domtoren, Utrecht
Meer info en aanmelden: website De Domtoren

De BoswerfBlije Bijendag bij De Boswerf
Op zondagmiddag 3 juli organiseert De Boswerf een ‘Blije Bijendag’. Op die dag zijn er activiteiten en biedt de Boswerf informatie aan bezoekers over het belang van de bij en worden er tips gegeven over wat je zelf kunt doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het bij-vriendelijk maken van je eigen tuin. Ook worden er deze middag weer pizza’s gebakken!

Wanneer: Zondag 3 juli 12.00 – 16.30 uur
Waar: De Boswerf, Zeist
Meer info: website De Boswerf

Wil je meer tips? Bier en Appelsap selecteert elke week de leukste weekendtips om op pad te gaan met je kinderen in de regio Utrecht.

 

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).