Biltse Rading en afslag snelweg vier weken afgesloten voor verkeer - De Utrechtse Internet Courant Biltse Rading en afslag snelweg vier weken afgesloten voor verkeer - De Utrechtse Internet Courant

Biltse Rading en afslag snelweg vier weken afgesloten voor verkeer

Biltse Rading en afslag snelweg vier weken afgesloten voor verkeer
De Biltse Rading, de verbindingsweg tussen Utrecht en De Bilt, is van 27 juli tot 22 augustus afgesloten voor doorgaand verkeer. Als gevolg hiervan is ook de aansluiting met de A27, afslag 30, afgesloten.

De Biltse Rading, de verbindingsweg tussen Utrecht en De Bilt, is van 27 juli tot 22 augustus afgesloten voor doorgaand verkeer. Als gevolg hiervan is ook de aansluiting met de A27, afslag 30, afgesloten.

De gemeente gaat in die periode het asfalt vervangen van de weg: vanaf het Kardinaal Alfrinkplein tot aan de Voorveldselaan en vanaf de invoegstroken vlakbij de Voordorpsedijk tot aan de gemeentegrens met De Bilt

In 2010 werd de Sartreweg door de gemeente aangepakt, in 2013 volgde het Kardinaal Alfrinkplein. Vorig jaar zijn de invoegstroken van afrit 30 verbreed en is een deel van de Biltse Rading aan beide zijden van het viaduct opnieuw geasfalteerd. Om toen de werkzaamheden en de afsluiting van de weg niet te lang te laten duren, wordt het restant van het asfalt van de Biltse Rading nu vervangen.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden is de afslag Veemarkt De Bilt afgesloten. Dit wordt op de snelweg met borden aangekondigd. Ook kan het verkeer van en naar Utrecht/De Bilt niet over de Biltse Rading. Het verkeer vanaf de snelweg én het verkeer dat de stad in en uit wil, wordt omgeleid. Verkeer vanuit Utrecht de stad uit, wordt omgeleid via het Robert Kochplein en de Waterlinieweg. Verkeer vanuit De Bilt naar Utrecht wordt omgeleid via de Utrechtseweg N237 en de Berekuil. De ondernemers en het recreatiegebied Voorveldsepolder blijven bereikbaar via de Ariënslaan. Leveranciers voor de ondernemers krijgen een andere route toebedeeld.

Fietspad

Ook het fietspad vanaf het Kardinaal Alfrinkplein tot aan de tunnel Voorveldselaan wordt opnieuw geasfalteerd. De werkzaamheden aan het fietspad duren een week langer dan de werkzaamheden aan de rijweg, dus tot 29 augustus. Fietsers worden omgeleid.

Werkzaamheden Kardinaal de Jongweg

Van 20 juli tot 7 augustus worden ook werkzaamheden uitgevoerd aan de Kardinaal de Jongweg. De gemeente moet een put vervangen in de rijweg. Plaatselijk is dan maar een rijstrook beschikbaar.

5 Reacties

Reageren
 1. Sjongejonge

  Handug!!
  Kan niet meer via Oudenoord/Weerdsingel eruit en rijd dus sinds 3 weken over Kardinaal de Jongweg ( die overigens ook weer open ligt) en oprit Veemarkt netjes om Utrecht heen. Gaat die ook weer dicht!! Hier wordt ik zo verschrikkelijk moe van!!!

 2. Luuk Upuuk

  Tja en je zal maar bus 77 naar De Bilt moeten, alle haltes (4) in De Bilt vervallen……………………Slechte zaak van U-OV!

 3. Tom

  Ik reist met busIjn 77 na de Bilt wat een slecht zaak Ov. Om beter info geven aan rezigers zei tom want mijn vader moet ook Een André route kiest er zit in buslijn 77 heel veel mensen die na de 4 haltes moet zei Tom

 4. Marcel

  @Luuk Upuuk: Dit ligt niet aan U-OV maar aan de gemeente De Bilt. De gemeente heeft, na bezwaar van omwonenden, geen toestemming aan U-OV gegeven, om over de Looydijk of over de Burg. de Witstraat / Dorpsstraat te rijden. Dus blijft er geen andere route over, dan over de Soestdijkeweg. Overigens rijden de bussen richting Utrecht wel over de Hessenweg, en gaan over de Bilthovenseweg, met halte, naar de Utrechtseweg.

 5. Tom

  Hoi
  Ik reist met buslijn 77 en ik vindt de infomatie u Ov. Vindt ik niet goed want veel mensen moet bij 4x haltes moet zijn in Bilt

  Opgroep
  Ontvint u hinder en wilt u verhaal doen kan via tomfannynanlohy@gmail.com wat dan kan ik kijk na overlast
  Groet tom

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).