Bommelding en grote storing op Utrecht Centraal | De Utrechtse Internet Courant Bommelding en grote storing op Utrecht Centraal | De Utrechtse Internet Courant

Bommelding en grote storing op Utrecht Centraal

Bommelding en grote storing op Utrecht Centraal
De chaos vanochtend. Foto: Annelies Hoelen / DUIC
Een bommelding op Utrecht Centraal. De politie laat weten dat er een verdacht pakketje in de vorm van een tas is gevonden op een perron. 

Een bommelding op Utrecht Centraal. De politie laat weten dat er een verdacht pakketje in de vorm van een tas is gevonden op een perron. 

De melding volgt op een grote storing die al reeds gaande is op Utrecht Centraal. Er zijn meerdere perrons afgezet en ontruimd op het ontzettend drukke Utrecht Centraal. Hou ons in de gaten voor de laatste informatie.

Update 10:20 uur: Onze verslaggeefster laat weten dat er veel reizigers boos en geïrriteerd zijn omdat ze niet naar de andere kant van de hal mogen, maar om moeten lopen. Sommigen negeren deze waarschuwing en rennen naar de andere kant en riskeren daarmee een boete.

Update 10.30 uur: De politie laat weten dat er niets verdachts is gevonden op Utrecht Centraal. Het onderzoek is afgerond en de sporen zullen weer worden vrijgegeven. Het treinverkeer zal de rest van de dag nog ontregeld zijn als gevolg van de stroomstoring bij energieleverancier Liander in de regio Amsterdam.

Klik hier voor een uitgebreid fotoverslag van de ochtend.

20170117-utc-04
Foto’s: Robert Oosterbroek

20170117-utc-02

Gekoppelde berichten

2 Reacties

Reageren
  1. Frits

    een verdacht pakketje in de vorm van een tas, hahaha, wat een gedoe zeg, dan zou ik gewoon een tas hebben gebruikt.

  2. Kees

    Ik wil opnieuw zeggen me steeds meer te ergeren aan oud nieuws dat binnen dezelfde editie van DUIC ook nog eens exact herhaald wordt. Dat oude nieuws wordt dan ook eens afgewisseld door steeds terugkerende reclame voor merkwaardig product, een militaire zaklantaren.
    DUIC was een frisse, digitale krant, maar wordt rommeliger en onoverzichtelijker. Dus minder leesplezier. Is misschien (gebrek) aan geld een probleem hierbij?

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).