Boot komt vast te zitten onder brug Oudegracht | De Utrechtse Internet Courant Boot komt vast te zitten onder brug Oudegracht | De Utrechtse Internet Courant

Boot komt vast te zitten onder brug Oudegracht

Boot komt vast te zitten onder brug Oudegracht
Foto: Google Streetview
Het zorgde bij winkelend publiek voor veel bekijks. Een motorboot kwam vast te zitten onder de Maartensbrug. Inmiddels is de boot…

Het zorgde bij winkelend publiek voor veel bekijks. Een motorboot kwam vast te zitten onder de Maartensbrug. Inmiddels is de boot alweer los en doorgevaren.

De Vinkeveense huurboot kon rond een uur of vier op zaterdagmiddag niet onder de brug doorkomen. Er kwam rook uit de motor. De Maartensbrug ligt over de Oudegracht.

Hoe de boot vast kwam te zitten is niet duidelijk.

1 Reactie

Reageren
  1. Luukupuuk

    Zal wel weer zo’n sukkel geweest zijn die niet weet wat het betekent als de oostenrijkse vlag boven een brugboog hangt. Gebeeurt zo vaak met huurboten. Huren zo’n ding, maar weten niet wat al die boren langs de vaarwegen betekenen. Bij de rechterboog hangt zo’n bord omdat het daar ondiep is. Het betekent dan ook verboden door te varen.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).