Bouw Van der Valk hotel in Utrecht bereikt hoogste punt - De Utrechtse Internet Courant Bouw Van der Valk hotel in Utrecht bereikt hoogste punt - De Utrechtse Internet Courant

Bouw Van der Valk hotel in Utrecht bereikt hoogste punt

Bouw Van der Valk hotel in Utrecht bereikt hoogste punt
De bouw van het Van der Valk hotel in Utrecht langs de A12 heeft gisteren het hoogste punt bereikt. Het gebouw wordt aan het eind van dit jaar opgeleverd. 

De bouw van het Van der Valk hotel in Utrecht langs de A12 heeft gisteren het hoogste punt bereikt. Het gebouw wordt aan het eind van dit jaar opgeleverd. 

Er wordt nu twee jaar gebouwd aan de nieuwe vestiging van Van der Valk. Het wordt een vier-sterren hotel van Van der Valk. Het krijgt 180 kamers en een parkeergarage voor 330 auto’s. In het complex komt ook een kantoorgebouw.

Het hotel heeft 19 verdiepingen met een totale hoogte van bijna 75 meter. De totale oppervlakte is 45.000 vierkante meter.

9 Reacties

Reageren
 1. Utrecht CULTUURSTAD

  Het gebouw oogt nogal traditioneel kwa Architectuur.Hopelijk kan aantrekkelijke gebouw aan lichting hier in een verbetering in te brengen…

 2. Herman

  Alles goed en wel of ze nu 1, 3 of 5 sterren hebben, maar ik wil appelmoes met een kers!

 3. Jeroen

  Goede zet van Van der valk. Als straks de hele ring vaststaat vanwege de verkeersmaatregelen van Groenlinks, kan de automobilist snel een hotel induiken.

 4. kees berger

  Zo is dat Herman, en je weet ‘t, bij een echte (goede) van der Valk, mag je er nog altijd om vragen, ook al staat hij al jaren niet meer op de kaart. Komt goed & eet smakelijk.

 5. Marcel

  Hoeven wel gelukkig niet meer naar die in Houten. Wat een wardeloze lokatie is dat. Let op. Ze gaan straks allemaal naar Utrecht.

 6. Utrecht Internationaal

  Het 2e Hotel met 5 sterren in Utrecht, is zeer een aanwinst voor buitenlands bezoek.

 7. Frits

  Menig horecabedrijf kan een voorbeeld nemen aan vd valk
  Prijs kwaliteit
  Regelmatig ga ik uit eten binnenstad utrecht
  Wat een kleine porties
  Met als hoogtepunt , ober er zit geen schaaltje groenten bij
  Reactie eigenaar,,,ooh dat eten de gasten toch niet op
  Lijkt wel of de porties steeds kleiner worden
  Dan ga je vanzelf wat meer naar vd valk etc

 8. de vries

  Is dit gebouw bereikbaar met het OV of moeten gasten (toeristen) altijd gebruik maken van de auto als ze de binnenstad van Utrecht willen bezoeken?

 9. L.Langenhoff

  Als je met NS naar Utrecht komt is er dan aansluitend openbaar vervoer naar het nieuwe v.d.Valk Hotel. Graag welke buslijn en stopt deze bij de deur hotel?

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).