Brand bij zorgcentrum Lichtkring snel onder controle | De Utrechtse Internet Courant Brand bij zorgcentrum Lichtkring snel onder controle | De Utrechtse Internet Courant

Brand bij zorgcentrum Lichtkring snel onder controle

Brand bij zorgcentrum Lichtkring snel onder controle

De tweede verdieping van het zorgcentrum De Lichtkring is ontruimd nadat er brand was uitgebroken tussen de plafondplaten. De brandweer rukt met groot materieel uit omdat het een zorgcentrum betrof.

Familieleden van de bewoners van het zorgcentrum werden opgebeld en velen kwamen direct langs. Zo ook Katrien Westendorp: “Mijn nichtje belde mij dat er brand was geweest. Onze oma woont hier. Ik woon hier zelf vlakbij en kon zo op de fiets stappen om even te gaan kijken. De hele straat staat vol met brandweerwagens maar er zijn gelukkig geen gewonden gevallen. Ik ben in ieder geval weer gerustgesteld.”

De brandweer had de brand snel onder controle. De bewoners van de tweede verdieping worden medisch onderzocht, zover bekend zijn er geen gewonden gevallen. Er wordt bekeken of de bewoners de nacht elders moeten doorbrengen vanwege rookoverlast of dat de bewoners kunnen terugkeren naar hun woningen. Tot nu toe zijn de bewoners intern opgevangen.

DSC_4913

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).