Brievenbus op Domtoren voor de Oranjes | De Utrechtse Internet Courant Brievenbus op Domtoren voor de Oranjes | De Utrechtse Internet Courant

Brievenbus op Domtoren voor de Oranjes

Brievenbus op Domtoren voor de Oranjes

Vanaf vanmiddag staat de hoogste brievenbus van Nederland op de Domtoren in Utrecht. Ter ere van de troonswisseling op 30 april is het mogelijk om leden van de koninklijke familie een persoonlijke boodschap te sturen via deze brievenbus.

Wie zich deze week aanmeldt voor een beklimming van de toren onder begeleiding van een VVV-gids krijgt gratis een kaart die speciaal voor deze actie in het leven is geroepen. Na het posten van de kaart zorgt de VVV van Utrecht dat de kaart op het juiste adres wordt afgeleverd

Burgemeester

Vanmiddag zal burgemeester Wolfsen van Utrecht als eerste de zeventig meter hoge toren beklimmen om een kaart te sturen naar koningin Beatrix en haar opvolger kroonprins Willem-Alexander. De actie loopt tot 5 mei of zolang de voorraad strekt.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).