Burgemeester Sharon Dijksma maandag te gast bij EO-programma De Kist Burgemeester Sharon Dijksma maandag te gast bij EO-programma De Kist

Burgemeester Sharon Dijksma maandag te gast bij EO-programma De Kist

Burgemeester Sharon Dijksma maandag te gast bij EO-programma De Kist
De Utrechtse burgmeester Sharon Dijksma is aanstaande maandag te zien in een aflevering van het EO-programma De Kist. De uitzending begint om 23.15 uur op NPO 2.

De Utrechtse burgmeester Sharon Dijksma is aanstaande maandag te zien in een aflevering van het EO-programma De Kist. De uitzending begint om 23.15 uur op NPO 2.

In De Kist spreekt presentator Kefah Allush met bekende Nederlanders over de dood, de zin van het leven en de mogelijkheid van een leven na de dood. Voor deze gesprekken werd hij een aantal keer genomineerd voor de Sonja Barend Award.

Drie jaar geleden won Allush de jaarlijkse vakprijs voor het beste televisie-interview. Dat was voor het gesprek met voormalig Commandant der Strijdkrachten Peter van Uhm.

Aanstaande maandag is het dus de beurt aan burgemeester Dijksma om met Allush in gesprek te gaan over het leven en de dood. “De Kist leidt tot gesprekken over wat waardevol is hier op aarde en prikkelt zowel gasten als kijkers om na te denken over het leven na de dood”, is te lezen op de site van het programma. “Zonder al te veel omwegen komen de grote vragen van het leven op tafel.”


Ken jij de verhalen achter de Utrechtse horeca uit de 20e eeuw? Arjan den Boer en Ton van den Berg maken samen een boek over de verdwenen horeca uit deze periode en hebben daarbij jouw hulp nodig! Lees hier meer en bestel alvast een boek.

8 Reacties

Reageren
 1. Fleur

  Mevrouw hou u met aardse dingen bezig waar haalt u de tijd vandaan in de deze tijd

 2. Jantientwintig

  De Burgemeester heeft het er maar druk mee…met al die bijzaken…

 3. Jos Stelling

  uiterst ongemakkelijke foto

 4. Peter

  Er bestaan slechts aardse dingen, Fleur. De rest is pure fantasie.
  Wat de burgemeester ervan vindt, kan me eerlijk gezegd niet boeien.

 5. Hans

  Hartstikke goed Sharon. Als je dit leest: trek je niets aan van de zuurpruimen hier die er weer zonodig iets op aan te merken hebben! Ze begrijpen niet eens dat doodgaan een aards ding bij uitstek is. Dus die is al vast ontzenuwd. De dood is ook geen bijzaak. Mening 2 weerlegd.
  Peter kan er wat mij betreft mee door. Hij heeft het recht het allemaal niet boeiend te vinden.

 6. passalacqua

  @Fleur
  aardser dan six feet under wordt t niet hoor lol, ook in figuurlijke zin

 7. Lexus

  Jos Stelling: verklaar u nader. Mist u de horentjes op het hoofd van de grijnzende presentator Kefah Allush?

 8. Peter

  Hoe kan iets dat niet bestaat, boeiend zijn?

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).