Burgemeester Sharon Dijksma test positief op corona Burgemeester Sharon Dijksma test positief op corona

Burgemeester Sharon Dijksma test positief op corona

Burgemeester Sharon Dijksma test positief op corona
Archieffoto Sharon Dijksma
De Utrechtse burgemeester Sharon Dijksma is positief getest op corona. Ze voelt zich goed en continueert haar werkzaamheden vanuit huis,

De Utrechtse burgemeester Sharon Dijksma is positief getest op corona. Ze voelt zich goed en continueert haar werkzaamheden vanuit huis,

Gisteren deed Dijksma nog een sneltest bij het Bevrijdingsfestival, die was negatief. Donderdagochtend deed ze echter nog een test en die was positief.

De komende dagen gaat ze met haar gezin in thuisisolatie. Ze heeft verschillende afspraken voor de komende dagen afgezegd maar blijft doorwerken vanuit huis.

7 Reacties

Reageren
 1. Anne E. Otto

  Aangezien ik mevrouw Dijksma bepaald niet voor dom aanzie lijkt me hier een bron- en contactonderzoek van groot belang!

 2. Hns

  Moest toch zonodig in de kroeg zitten?

 3. Bernhard

  Beterschap!

 4. Stanly

  Wellicht opgelopen bij de proef met fieldlabcafeesTip,,bron contactonderzoek

 5. RABE

  Van harte beterschap. Onze burgemeester is ook gewoon een mens, zo zie je maar.
  Ik hoop dat ze snel weer beter is.

 6. JM

  Van harte beterschap? Volgens het artikel voelt ze zich goed. Dat is met een ruime meerderheid van de mensen die besmet zijn het geval: hun immuunsysteem is dik in orde en ze worden niet ziek. Dat is met mevrouw Dijksma kennelijk ook zo, dus levert ze een bijdrage aan de gewenste groepsimmuniteit. Goed bezig burgemeester!

 7. Anne Marie ten Berge

  Op 6 mei een negatieve sneltest. Op 7 mei, binnen 24 uur, een positieve test. Dat kan zomaar gebeuren. Maar hoe lang duurt bij Dijksma een quarantaine? ‘In de komende dagen binnen blijven’ geeft een zeer onduidelijk beeld van het naleven van de coronaregels. Waarom is er niet verteld dat Lot van Hooijdonk (GroenLinks) waarnemend burgemeester is ? Waarom moeten wij burgers dat weer zelf uitvogelen?

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).