Chef-kok Léon Mazairac van het Utrechtse restaurant Podium onder de Dom was voor het televisieprogramma BinnensteBuiten op bezoek bij de bakkerij van Bond en Smolders.
Mazairac was te gast bij eigenaren Ralph Bond en Patty Smolders. Op de website van het programma van KRO-NCRV is te lezen: “Het is vroeg dag als Léon zich bij hen voegt voor het maken van zuurdesembrood en eclairs. Onder de leiding van Ralph maakt Léon aardappelbrood, waarna hij Ralph en Patty op zijn beurt weer een plezier doet met een clubsandwich-de-luxe.”
Het bekende Bond en Smolders aan de Lijnmarkt in het centrum van Utrecht is al jaren een van de best bezochte bakkers in Utrecht.
Bekijkt het televisie-item hier.
Gekoppelde berichten
Op bezoek bij Bond en Smolders op de Lijnmarkt: ‘Mijn familie dacht dat ik gek geworden was toen ik de zaak niet overnam’
De stad zit vol bijzondere winkels met een interessant verhaal, DUIC gaat op pad om…
1 Reactie
ReagerenBeste bakker van centrum Utrecht en aangelegen wijken.
Eigenlijk de enige serieuze optie voor centrum Utrecht en aangelegen wijken als je kwaliteit wilt hebben.