Condoleanceregister voor Anne Faber geopend in Stadskantoor | De Utrechtse Internet Courant Condoleanceregister voor Anne Faber geopend in Stadskantoor | De Utrechtse Internet Courant

Condoleanceregister voor Anne Faber geopend in Stadskantoor

Condoleanceregister voor Anne Faber geopend in Stadskantoor
Voor de Utrechtse Anne Faber is vandaag een condoleanceregister geopend door de gemeente. Burgemeester Jan van Zanen was de eerste die het register tekende. Op het Stadhuis en in het Stadskantoor kunnen mensen hun medeleven betuigen. Ook in Het Huis Utrecht, de werkplek van Anne, ligt een condoleanceboek.

Voor de Utrechtse Anne Faber is vandaag een condoleanceregister geopend door de gemeente. Burgemeester Jan van Zanen was de eerste die het register tekende. Op het Stadhuis en in het Stadskantoor kunnen mensen hun medeleven betuigen. Ook in Het Huis Utrecht, de werkplek van Anne, ligt een condoleanceboek.

Burgemeester Jan van Zanen betuigt namens alle Utrechters medeleven aan de nabestaanden van Anne Faber. “Het verdrietige nieuws over Anne Faber heeft ons allen diep geraakt. Gevoelens van ongeloof, verdriet en verbijstering overheersen niet alleen in Utrecht maar in het hele land. De onzekerheid en de onmacht waarin Annes familie en vrienden bijna twee weken hebben verkeerd, is onvoorstelbaar. Onze gedachten gaan uit naar de nabestaanden die nu hun geliefde Anne moeten missen. Laten we hen ruimte geven om dit enorme verlies te verwerken. Ik wens de nabestaanden heel veel sterkte.”

Het lichaam van Anne Faber werd gisteren na intensieve zoektochten gevonden in Zeewolde.

Lees alles over de vermissing van Anne Faber in ons dossier.

7 Reacties

Reageren
 1. Truus Bos

  Ik heb nog nooit zo mee geleefd met dit ongelooflijke gebeuren!
  Ik wens haar vriend familie heel veel sterkte ?

 2. tom

  dit doet heel veel pijn in mijn hart en bij heel veel Nederlanders

 3. Nicolle Spuij-Hagoort

  Het is verschrikkelijk wat er is gebeurd! Mijn condoleances voor de vriend, familie en verdere geliefden van Anne.

 4. Tineke

  Heel veel sterkte familie!

 5. Passo Fedaia

  Ik heb je niet gekend, maar ik weet me aangeslagen. Al de hele dag. Of ik nu links of rechts staar, overal zie ik je. Ook op de fiets, want net als jij ga ik graag naar buiten om op de tweewieler de zinnen te verzetten. Het nieuws volgde ik op de voet, zij het koeltjes. Totdat je gister werd gevonden. Al uren voel ik
  medelijden, onrecht, onbegrip. Waarom gebeuren ook zulke dingen? Ik kan en wil me niet voorstellen wat de mensen doormaken die je wel hebben gekend. Het bange gevoel overheerst me van iets te zeggen wat verkeerd valt of
  overtrokken kan klinken. Maar ik voel me al een dag zo machteloos. Ik kan er niet over uit en daarom moest ik, hoe laat het ook is, een plek vinden om dit kwijt te mogen.Ik durf je niet eens een zachte rust te wensen; mensen als jij horen niet nu al te rusten. Maar wat kan ik anders? Anne, je wordt gemist. Anne, ik wou dat ik echt iets had kunnen doen. Want ook mijn woorden zijn loos.

 6. Nina Blankenzee

  De vreselijke pijn die deze familie en vriend moeten voelen is niet meetbaar.
  Het gaat tot in je ziel, mijn zus en ik, en met ons veel Nederlanders leven intens mee met dit ongelofelijke gebeuren. Wij, mijn zus en ik, vinden dat dit monster nooit meer vrij mag komen.

 7. Leen

  Gisteren zag ik ook een reportage over Anne heb er geen woorden voor wat haar overkomen is en de dader wat krijg hij straf ze moeten is kijken naar het recht systeem hier dat klopt allemaal niet in het buiten land gelden wel andere regels weg met de dader hoort niet meer in de maatschappij hier Bij deze wens ik haar Familie veel sterkte toe..

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).