Coronatestpaviljoen bij Jaarbeurs in Utrecht komend weekend toch geopend Coronatestpaviljoen bij Jaarbeurs in Utrecht komend weekend toch geopend

Coronatestpaviljoen bij Jaarbeurs in Utrecht komend weekend toch geopend

Coronatestpaviljoen bij Jaarbeurs in Utrecht komend weekend toch geopend
Archieffoto van de XL teststraat.
Het coronatestpaviljoen bij de Utrechtse Jaarbeurs is komend weekend toch geopend. De testlocatie zou dicht zijn vanwege een beurs in de Jaarbeurshallen, maar nu is toch voor een andere oplossing gekozen.

Het coronatestpaviljoen bij de Utrechtse Jaarbeurs is komend weekend toch geopend. De testlocatie zou dicht zijn vanwege een beurs in de Jaarbeurshallen, maar nu is toch voor een andere oplossing gekozen.

De GGD Utrecht laat weten dat het testpaviljoen ‘in tegenstelling tot eerdere berichten’ op zaterdag en zondag open is. Met de auto naar de teststraat kan die dagen niet, want de parkeerplaatsen zijn niet beschikbaar. Het testpaviljoen is wel lopend of fietsend bereikbaar.

De testlocatie is komend weekend geopend van 9.00 tot 17.00 uur en de GGD vraagt mensen die willen testen om een afspraak te maken. De testlocatie aan de Koploperstraat is komend weekend extra geopend, van 9.00 tot 17.00 uur. Zonder afspraak testen kan daar tot 16.30 uur. De testlocatie in het UMC verhuist vrijdag naar Heidelberglaan 8.

Drukte

Afgelopen dagen neemt de drukte in de teststraten toe. “Het aantal inwoners dat zich op dit moment laat testen omdat zij coronagerelateerde klachten hebben is groot”, laat de GGD Utrecht weten. Voor de teststraten in Utrecht stonden afgelopen dagen lange rijen en de GGD meldde dat het op de telefoonlijnen voor het maken van een afspraak erg druk was.

“Vanuit de GGDrU wordt er alles aan gedaan om de wachttijd zo kort mogelijk te laten zijn.” De testlocaties in Amersfoort en Utrecht zijn dinsdag dan ook langer open. Het paviljoen in de Jaarbeurs is open tot 19.00 uur en de testlocatie aan de Neckardreef is open tot 23.00 uur.

6 Reacties

Reageren
 1. JdV

  Niet testen maar boosteren svp. NL is weer het traagste jongetje van de klas. Start de vaccinatielocaties weer op en laat ouderen zich aanmelden. Via bsn eenvoudig in te plannen.

 2. Paul

  Zeker wel testen als je klachten hebt ! En zeker wilt zijn dat je anderen niet besmet.
  Veel niet gevaccineerd worden besmet door wel gevaccineerden zonder klachten, of kinderen zonder klachten.
  In het belang van Niet gevaccineerde kunnen zo ook beter zelf beperkingen op leggen, of in iedergeval bijeenkomsten mijden waar veel gevaccineerden zijn.

 3. Mark

  Zo snel mogelijk boostershots voor iedereen en 2G invoeren, dan kunnen we een totale lockdown hopelijk voorkomen.

 4. Wim

  @Paul, de niet gevaccineerd en als ze komen voor een test dan meteen vaccineren dan kunnen de gevaccineerd en eindelijk weer van hun vrijheid genieten.
  Niet gevaccineerd nergenseer welkom.

 5. RABE

  Vaccineren of binnen blijven. Laten we er nou eens wat spoed achter zetten. BOOSTER kan levens redden.

 6. RABE

  Ik ben het met Mark eens,maar mijn bericht is niet geplaatst. Ik ben te scherp.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).