Dafne Schippers pakt ook gouden medaille op de 200 meter | De Utrechtse Internet Courant Dafne Schippers pakt ook gouden medaille op de 200 meter | De Utrechtse Internet Courant

Dafne Schippers pakt ook gouden medaille op de 200 meter

Dafne Schippers won vanavond op een superieure wijzer de 200  meter tijdens de EK atletiek in Zürich. Eerder deze week veroverde Schippers al goud op de 100 meter.De 22-jarige atlete uit Utrecht snelde in de finale naar een tijd van 22,03 seconden, een verbetering van haar Nederlands record met drie tienden.

Jamile Samuel, de tweede Nederlandse atlete in de finale, kwam als zesde over de finish in 23,31.