Dagtip: Cabaret tussen de gangen door bij Lachen met volle Mond | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Cabaret tussen de gangen door bij Lachen met volle Mond | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Cabaret tussen de gangen door bij Lachen met volle Mond

Dagtip: Cabaret tussen de gangen door bij Lachen met volle Mond
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Lachen met volle mond – editie 3
Waar Stadsschouwburg Utrecht – restaurant Zindering
Hoe laat 19:00 – 21:30 uur (inloop 18:30 uur)
Prijs €35,00 (incl. diner, excl. drankjes)

Begin lachend jouw week en schuif vanavond aan voor een diner met tussen de gangen door optredens van twee comedians. Tijdens dit driegangendiner staan Kristel Zweers en Berit Companjen voor je klaar met een flinke portie comedy. Zo speelde Zweers bij De Lama’s en was Companjen oud-finalist van de Culture Comedy Award. Samen met vaste host Hank van Bosstraten zorgen deze twee dames voor een allesbehalve saaie avond.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).