Dagtip: De hele nacht door een bijzonder concert in de Nicolaïkerk | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: De hele nacht door een bijzonder concert in de Nicolaïkerk | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: De hele nacht door een bijzonder concert in de Nicolaïkerk

Dagtip: De hele nacht door een bijzonder concert in de Nicolaïkerk
Jacob Lekkerkerker bij een eerder concert in Deventer.
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Cathedral Mobile, georganiseerd door Gaudeamus, de Nicolaïkerk en Synthese
Waar Nicolaïkerk
Hoe laat 22:00 – 08:00 uur
Prijs €15,00 (studenten €10,00)

Vannacht is er elf uur lang een concert in de Nicolaïkerk! Organist Jacob Lekkerkerker speelt samen met altviolist Oene van Geel, gitarist Alfredo Genovesi en basklarinettist Gareth Davis Cathedral Mobile. De compositie heeft geen begin, midden of einde. Iedereen kan daarom ook in en uit lopen, de hele nacht luisteren of zelfs in slaap vallen. De muziek is een mix van ambient, elektronica, jazz en postrock. En doordat de klok vannacht een uurtje terug wordt gezet, kan je lekker een uurtje langer genieten van deze hypnotiserende muziek.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).