Dagtip: Gratis saxofoonconcert in Hoog Catharijne | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Gratis saxofoonconcert in Hoog Catharijne | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Gratis saxofoonconcert in Hoog Catharijne

Dagtip: Gratis saxofoonconcert in Hoog Catharijne
Een ander concert in de Stadskamer (het Maat Saxophone Quartet). Foto: Loes Fotografie
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Ebonit Saxophone Quartet i.s.m. het Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht
Waar Hoog Catharijne – de Stadskamer
Hoe laat 13:00 uur
Prijs Gratis

Loop je vandaag een rondje in de stad of heb je zin om gewoon even de deur uit te gaan? In de Stadskamer van Hoog Catharijne geven deze vier jonge saxofonisten uit Nederland, Spanje en Polen een gratis concert. Ze kennen elkaar van het Conservatorium van Amsterdam, waar ze de Master van de Nederlandse Strijkkwartet Academie volgden. De vier hebben samen al een cd uitgebracht, zijn genomineerd voor een Edison Klassiek en stonden op het Verbier Festival in Zwitserland. Kom vooral even luisteren, zeker als je toch in de buurt bent.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

2 Reacties

Reageren
  1. Hetty

    Ik vermoed, dat er nog al wat lezers, net als ik, de DUIC-berichten pas s avonds lezen. Is het daarom een idee, om de dag-tip te veranderen in de morgen-tip? Dan hebben de late lezers ook nog iets aan deze tip. T Is maar een tip van een late lezeres.

  2. wollie

    zijn ze nou helemaal betoeterd

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).