Dagtip: Nieuwe dansmoves leren bij drop-in swingdance in de Winkel van Sinkel | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Nieuwe dansmoves leren bij drop-in swingdance in de Winkel van Sinkel | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Nieuwe dansmoves leren bij drop-in swingdance in de Winkel van Sinkel

Dagtip: Nieuwe dansmoves leren bij drop-in swingdance in de Winkel van Sinkel
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Drop-in Swing Class door Swing in Utrecht
Waar Winkel van Sinkel
Hoe laat 19:40 – 20:30 uur
Prijs €5,00

Zin om Eerste Kerstdag dansend af te sluiten? Dan ben je vanavond bij de Winkel van Sinkel aan het goede adres. Bij deze ‘drop-in’ dansles kunnen beginners de basis leren van swingdance: een vrolijke dans uit de jaren 20 en 30 die wordt gedanst op jazzmuziek. Ook degenen die al wat ervaring hebben, zijn welkom om nieuwe moves te leren. En wil je de les meteen in de praktijk brengen? Sluit daarna dan gratis aan bij het feestje na de les!

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).