Dagtip: Start afstudeerevenement HKU Exposure - De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Start afstudeerevenement HKU Exposure - De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Start afstudeerevenement HKU Exposure

Dagtip: Start afstudeerevenement HKU Exposure
Beeld: HKU
Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? DUIC geeft iedere dag een dagtip!

Wat HKU Exposure
Waar 
In en rondom Utrecht
Hoe laat
 Vanaf 18.00 uur
Prijs
Gratis 

De Hogeschool voor de Kunsten Utrecht barst de komende weken uit haar voegen. Vandaag klinkt het startschot van HKU Exporsure, ruim twee weken vol theatervoorstellingen, filmvertoningen, concerten, exposities en een spectaculaire fashionshow. Meer dan 700 studenten doen examen in ruim veertig studierichtingen en vieren dat met een flinke hoeveelheid evenementen op verschillende locaties in en rondom Utrecht, die -meestal- gratis toegankelijk zijn voor publiek.

Vanavond vinden er onder meer concerten plaats van twee studenten van het Utrechts conservatorium en is het werk van ruim twintig theaterontwerpers te bewonderen op bedrijventerrein Lageweide.

HKU Exposure duurt van 13 juni tot en met 1 juli.  Het gehele programma, portfolio’s van studenten en achtergrondverhalen zijn te vinden op exposure.hku.nl

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).