Dagtip: Tijd voor de pubquiz bij Camping Ganspoort | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Tijd voor de pubquiz bij Camping Ganspoort | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Tijd voor de pubquiz bij Camping Ganspoort

Dagtip: Tijd voor de pubquiz bij Camping Ganspoort
©Bart van der Putten Fotografie
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Pubquiz – door Upbeatles
Waar Camping Ganspoort
Hoe laat 20:00 – 23:00 uur
Prijs €4,00

Stel jouw team maar vast samen, want vanavond kunnen jullie weer testen hoe het ervoor staat met jullie algemene kennis. De categorieën entertainment, geschiedenis, sport, geografie en wetenschap komen bijvoorbeeld voorbij. In tien rondes, zoals de video- en muziekronde wordt er in teams (max. 6 personen) gestreden om de eerste drie plaatsen. Die teams krijgen mooie prijzen mee naar huis. Voor de quiz een hapje wil eten kan ook: de daghap én deelname aan de pubquiz zijn dan 15 euro p.p. En nog wat leuks: als je jouw team van tevoren aanmeldt, krijg je de eerste twee punten cadeau!

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).