Dagtip: Van wetenschap tot comedy bij de Sunday Assembly in Hofman | De Utrechtse Internet Courant Dagtip: Van wetenschap tot comedy bij de Sunday Assembly in Hofman | De Utrechtse Internet Courant

Dagtip: Van wetenschap tot comedy bij de Sunday Assembly in Hofman

Dagtip: Van wetenschap tot comedy bij de Sunday Assembly in Hofman
Hofman Café. Foto: DUIC
Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Heb je vandaag nog geen plannen? LEVEN! geeft iedere dag een dagtip!

Wat Sunday Assembly 2 #Gezondheid
Waar Hofman Café
Hoe laat 10:30 (start 11:00) – ±12:30 uur
Prijs Gratis

De Sunday Assembly is een platform dat in het teken staat van wetenschap, comedy, livemuziek, persoonlijke verhalen, zelfgebakken taart en vrijwilligerswerk. Voor ieder wat wils! Zo geeft hoogleraar Jaap Seidell een lezing over onder andere de mythes en misverstanden over gezondheid en over oplossingen om gezond te leven. Verder staat er onder andere een band voor je klaar, een komisch duo, leer je meer over een tof maatschappelijke project, kan er filosofisch worden gespeeddatet en is er – als klap op de vuurpijl – taart! Het evenement is gratis, maar het wordt erg gewaardeerd als je een zelfgebakken taart meeneemt.

LEVEN!

LEVEN!

LEVEN! Is hét lifestyle magazine voor de regio Utrecht. Met mooie verhalen en reportages laten wij zien wat Utrecht allemaal te bieden heeft. Van mode, interieur en horeca tot kunst, wetenschap en onderwijs. Vanaf 2019 zullen wij steeds vaker te vinden zijn op DUIC.nl.

Profiel

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).