De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in

De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in

De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in
De 207e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

De 207e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

Als bijen in een kleurrijke bloementuin bewegen mensen zich door de Utrechtse boekwinkel Broese. In een rustig tempo, willekeurig heen en weer deinend, verkennen ze de kaften en titels van de boeken. De boeken liggen zorgvuldig opgestapeld op de tafels of staan geduldig te wachten in de boekenkasten. Het zijn er niet te weinig. Wie houdt er eigenlijk allemaal bij wat er in de winkel moet gebeuren? Daar vertelt Grietje Braaksma ons meer over in de nieuwe DUIC krant.

De hogere energiekosten en inflatie maken dat meer Utrechters dan voorheen last kunnen hebben van geldzorgen. Voor wie al schulden had, zal dat waarschijnlijk nog meer gelden. Toch trekken maar weinig mensen op tijd aan de bel. Dat merkt schuldhulpverlener Yvonne. Ze roept die mensen op contact met de gemeente op te nemen, want er is vaak een stuk meer mogelijk dan men denkt.

Het sluiten van de keten, dat is de gedachte achter de modeontwerpen van Free Prisoner. De kledingstukken die modeontwerper Amber Witte maakt, moeten zo duurzaam mogelijk zijn. Een reactie op de mode-industrie zoals de meesten die vandaag de dag kennen. Wekelijks aanwinsten in onze garderobe? Dat moet je helemaal niet willen, volgens deze ondernemer.

Dit en nog veel meer is in de 207e editie te lezen. Deze krant, vol met verhalen over de stad, is door de gehele regio gratis af te halen. Kijk op dit handige kaartje waar dit bij jou in de buurt kan.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).