De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in

De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in

De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in
De 113e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

De 113e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

Meter voor meter laat het gebouw House Modernes zijn gevel zien aan Utrecht. De
afbraak van de steiger is begonnen waarmee het beeldbepalende bouwwerk op de hoek
van Oudegracht en de Lange Viestraat steeds meer terugkrijgt van zijn oorspronkelijke
allure. DUIC bracht een bezoek aan het project waarmee de Utrechtse binnenstad weer een blikvanger erbij krijgt.

Torenflat De Syp in hartje Utrecht is het hoogste woongebouw van de stad. Op de 28e verdieping wonen Sietzke en Jasper. Door de coronacrisis zaten ze ineens veel meer thuis. Ze hadden een oude camera liggen en begonnen het bijzondere uitzicht te fotograferen. De foto’s, die te zien zijn in de nieuwe krant, tonen Utrecht vanaf het hoogste balkon van de stad.

Margot Noordam opende begin oktober haar winkel op de Hardebollenstraat: Stek voor je Plek. Hier kunnen mensen terecht voor stekjes, planten, vintage meubels en potten. Na drie maanden beslist ze of ze doorgaat met de winkel, maar dat is natuurlijk wel haar doel. “Het ziet er goed uit”, aldus Noordam.

Dit en nog veel meer is in de 113e editie te lezen. Deze krant, vol met verhalen over de stad, is door de gehele regio gratis af te halen. Kijk op dit handige kaartje waar dit bij jou in de buurt kan.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).