De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in | De Utrechtse Internet Courant De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in | De Utrechtse Internet Courant

De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in

De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in
De 89e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

De 89e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

In deze krant weer een nieuw verhaal uit de rubriek waarbij we op bezoek gaan bij pareltjes aan de rand van de stad. Dit keer zijn we bij Skipiste Nieuwegein. De naam is wellicht wat verwarrend want deze piste ligt toch echt in Utrecht.

De drukte in de Utrechtse binnenstad komt veel ter sprake. Centrummanagement Utrecht is een campagne gestart om ervoor te zorgen dat meer mensen naar de stad komen. Anderen klagen daarentegen weer dat het te druk is in Utrecht. DUIC heeft uitgezocht wat de cijfers zeggen over de aantallen bezoekers die de afgelopen jaren naar de binnenstad kwamen.

Ook besteden we aandacht aan De Machinerie. Het is nu nog de plek waar grote evenementen worden georganiseerd, maar Central Studios gaat sluiten en moet dé nieuwe locatie voor beeldcultuur in Utrecht worden. Het moet niet alleen een thuis worden voor verschillende organisaties, maar een levendige uitgaansplek voor de stad.

Daarnaast spreken we met Heleen Jumelet, de nieuwe bestuurder van Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Ze was de afgelopen zes jaar faculteitsdirecteur Gezondheidszorg, Sport en Welzijn bij Hogeschool Inholland, maar vanaf 1 november is ze één van de twee leden van het College van Bestuur van de HKU.

uitLEVEN!

In de nieuwe DUIC krant zit ook een bijlage-magazine van LEVEN! Magazine genaamd uitLEVEN!. Hierin een stuk cultuur en lifestyle aangevuld met een relevante agenda.

Dit en nog veel meer is in de 89e editie te lezen. Deze krant, vol met verhalen over de stad, is door de gehele regio gratis af te halen. Kijk op dit handige kaartje waar dit bij jou in de buurt kan.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).