De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in

De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in

De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in
De 122e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

De 122e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

In deze nieuwe editie zit een speciale bijlage die is gemaakt door studenten van de School voor Journalistiek en HKU. Onder de noemer ‘Onzichtbaar Utrecht’ hebben zij verhalen gemaakt die niet letterlijk met woorden, foto’s of video’s uit te drukken zijn. Zij gebruiken dan ook grafische journalistiek om de bijzondere verhalen te vertellen.

Daarnaast een verhaal over het openbaar vervoer in de stad. Er dreigt namelijk een zwart scenario volgens de provincie Utrecht en verschillende vervoersbedrijven. Wat er precies aan de hand is, is te lezen in de nieuwe DUIC krant.

Volt

Utrechter Marieke Koekkoek van de nieuwe partij Volt heeft met voorkeursstemmen toch een plek in de Tweede Kamer gekregen. We vroegen haar waar zij zich voor wil inzetten en wat haar lievelingsplek van de stad is.

Dit en nog veel meer is in de 122e editie te lezen. Deze krant, vol met verhalen over de stad, is door de gehele regio gratis af te halen. Kijk op dit handige kaartje waar dit bij jou in de buurt kan.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).