De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in | De Utrechtse Internet Courant De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in | De Utrechtse Internet Courant

De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in

De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in
De 90e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

De 90e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

Het is voor studenten nog steeds heel lastig om onderdak te vinden in Utrecht. Door deze vorm van woningnood wordt een oud fenomeen nieuw leven ingeblazen. De gemeente Utrecht, Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht, SSH en Hogeschool voor de Kunsten Utrecht gaan in een partij investeren die studenten aan hospessen en hospita’s koppelt.

De gemeente Utrecht wil de snorfiets verplaatsen van het fietspad naar de rijbaan, maar zover is het nog niet. Het plan lijkt maar niet te lukken. DUIC stelt vijf vragen over het snorfietsverbod op het fietspad.

In de nieuwe krant spreken we met Hugo van Els, voorzitter van UJazz. Deze vereniging zet zich in voor vernieuwende en kleinschalige jazz in Utrecht. Na de sluiting van het Utrechtse jazzpodium SJU werd UJazz opgericht en vanaf 3 oktober is er een nieuwe maandelijkse concertenreeks gestart in De Utrechter: ClubJazz.

Dit en nog veel meer is in de 90e editie te lezen. Deze krant, vol met verhalen over de stad, is door de gehele regio gratis af te halen. Kijk op dit handige kaartje waar dit bij jou in de buurt kan.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).