De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in

De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in

De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in
De 134e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

De 134e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

Utrechters die al lang in de stad wonen, hebben het straatbeeld door de jaren zien veranderen. Dat gebeurde ook in de binnenstad, waar veel historische gevels van horeca en winkels de afgelopen decennia zijn aangepast of helemaal verwijderd. De discussie over gevels en winkelpuien laait met enige regelmaat weer op en dat is ook nu weer het geval. In de nieuwe DUIC krant gaan we dieper in op de puien en gevels in onze stad.

Vrijdag zijn zo’n 150 kippen en hanen uit het Julianapark gehaald. De gevleugelde dieren krijgen een nieuw onderkomen in Drenthe. In de nieuwe editie gaan we dieper in op de kwestie en beantwoorden we de vraag hoe het zover heeft kunnen komen.

Daarnaast spreken we in de rubriek Utrecht Volgens met Raoul Witteman van restaurant C’est Ça. Samen met theatermaker Eline Koelmans dient hij 10, 11 en 12 september een theaterdiner op. De locatie is het Utrechtse Fort Lunet II, sinds kort onderdeel van het Unesco-werelderfgoed de Nieuwe Hollandse Waterlinie. We vroegen Raoul hoe het menu eruit gaat zien en waar je culinair kan genieten in Utrecht.

Dit en nog veel meer is in de 134e editie te lezen. Deze krant, vol met verhalen over de stad, is door de gehele regio gratis af te halen. Kijk op dit handige kaartje waar dit bij jou in de buurt kan.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).