De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in

De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in

De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in
De 135e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

De 135e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

Robert Jan Lechner is van origine grafisch ontwerper, maar hij heeft in de afgelopen twee jaar de switch gemaakt naar illustreren en het maken van vrij werk. Nu is hij volledig naar analoog illustreren en ontwerpen overgestapt. Wij spraken met deze Utrechtse kunstenaar.

Het kabinet heeft tijdens de laatste coronapersconferentie een streep gezet door de Utrechtse festivalzomer. In de nieuwe DUIC krant spraken wij met een aantal organisatoren die hun evenement in het water zagen vallen.

Spullen

Kunstenaar en verzamelaar Pet van de Luijtgaarden is gefascineerd door de absurditeit van de hoeveelheid aan spullen. Daarom maakte hij het Duurzaamheidsdoolhof, dat op zaterdag 28 augustus neerstrijkt in het Griftpark. Je dwaalt er rond in compartimenten met verschillende thema’s. Ook zijn er muziekoptredens. We vroegen Pet in de nieuwe editie wat de boodschap is van zijn doolhof en wat zijn lievelingsplek is in Utrecht.

Dit en nog veel meer is in de 135e editie te lezen. Deze krant, vol met verhalen over de stad, is door de gehele regio gratis af te halen. Kijk op dit handige kaartje waar dit bij jou in de buurt kan.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).