De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in

De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in

De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in
De 144e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

De 144e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

De Utrechtse Kelly Klingenberg verloor vier jaar geleden haar vader. Zijn lichaam werd op de bank in zijn appartement gevonden. Naast stapels post en afval, had hij niets anders in huis dan eieren en jenever. In een documentaire gaat Kelly op zoek naar antwoorden over de dood van haar vader. Meer hierover in de nieuwe DUIC krant.

Iris Dijkstra is onder meer wetenschapsjournalist, maar sinds 2011 ook stadsgids in Utrecht. Op 27 oktober komt haar boek ‘Stappen door m’n stadsie’ uit. We vroegen Iris waarom ze dit boek schreef en waar ze haar inspiratie vandaan haalt in Utrecht.

Ruim een jaar geleden had het lichtkunstwerk Intellectual Heritage al aan de ingang van Bibliotheek Neude moeten hangen, maar zo ver is het nog niet gekomen. Vertraging op vertraging is aan de orde van de dag. Tijd om in de nieuwe krant ons geheugen op te frissen met vier vragen over het spraakmakende kunstwerk.

Dit en nog veel meer is in de 144e editie te lezen. Deze krant, vol met verhalen over de stad, is door de gehele regio gratis af te halen. Kijk op dit handige kaartje waar dit bij jou in de buurt kan.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).