De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in | De Utrechtse Internet Courant De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in | De Utrechtse Internet Courant

De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in

De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in
De 92e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

De 92e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

Het ware leven in de binnenstad speelt zich volgens Marc Nolden af in de ruim acht kilometer aan stegen die Utrecht heeft. “Hier wordt gehuild, gelachen, voor het eerst gekust, gedeald en er wordt gewoond.” Uit fascinatie heeft de Utrechtse landschapsarchitect alle 250 stegen in kaart gebracht. Wij spraken Nolden.

In de rubriek ‘Aan de randen van de stad’ bezoeken we dit keer Blauwkapel. Verscholen achter een flinke gracht, vinden we een van de meest bijzondere forten in de Nieuwe Hollandse Waterlinie en vanaf volgend jaar misschien wel onderdeel van de Werelderfgoedlijst van Unesco.

De verkeerssituatie op de kruising van ’t Goylaan, Constant Erzeijstraat en Hooft Graaflandstraat is onduidelijk. De gemeente gaat het verkeersplein aanpassen en dat gaat ruim 1,2 miljoen euro kosten. In deze krant spreken we verschillende belanghebbenden.

Dit en nog veel meer is in de 92e editie te lezen. Deze krant, vol met verhalen over de stad, is door de gehele regio gratis af te halen. Kijk op dit handige kaartje waar dit bij jou in de buurt kan.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).