De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in

De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in

De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in
De 93e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

De 93e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

Het wordt drukker in de stad en daarom moeten er meer verbindingen tussen wijken komen. Vooral voor de fiets wordt er geld uitgetrokken om de tweewielers niet vast te laten lopen in files. De gemeente heeft daarom 46 miljoen euro over voor nieuwe bruggen en tunnels, maar waar moeten ze komen?

Ook besteden we aandacht aan een nieuw boek over Utrecht. Frans Ferdinand van der Werf was een van de meest vooraanstaande fotografen van de stad Utrecht. Als geen ander wist hij het juiste standpunt of het juiste moment te vinden om een bijzondere gebeurtenis vast te leggen. Victor Lansink en Nelleke Feenstra besloten er een boek over te maken.

Daarnaast een verhaal over de mannen en vrouwen van het Utrechtse Klokkenluiders Gilde die al veertig jaar op zondagmorgen de historische binnenstad wekken. Het is een eer om vanuit verschillende torens de klokken te luiden – vinden de tientallen luiders van het gilde

uitLEVEN!

In de nieuwe DUIC krant zit ook een bijlage van uitLEVEN!. Hierin een stuk cultuur en lifestyle aangevuld met een relevante agenda.

Dit en nog veel meer is in de 93e editie te lezen. Deze krant, vol met verhalen over de stad, is door de gehele regio gratis af te halen. Kijk op dit handige kaartje waar dit bij jou in de buurt kan.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).