De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in

De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in

De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in
De 161e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

De 161e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

De Utrechtse burgemeester Sharon Dijksma bood afgelopen week excuses aan voor onder meer de rol van de stad tijdens de slavernij. “Dit excuus is een startpunt voor verandering”, zei de burgemeester. In de nieuwe DUIC krant stellen we vijf vragen over de excuses van de gemeente.

Het is het onderwerp op de verjaardagsfeestjes en bij het koffieapparaat: de huizenmarkt. Regelmatig komen er cijfers naar buiten met de laatste – voor veel mensen vaak schokkende – stand van zaken. DUIC zette op een rijtje wat huizenzoekende tweeverdieners op Funda voorbij zien komen.

Bijna tien jaar geleden begonnen de broers Richard en Marcel Onderstal hun winkel in Utrecht. Hun cadeaucollectie bestaat uit meer dan honderd verschillende merken van over de hele wereld. DUIC ging langs op de Lijnmarkt bij de cadeauwinkel met drie verdiepingen.

Dit en nog veel meer is in de 161e editie te lezen. Deze krant, vol met verhalen over de stad, is door de gehele regio gratis af te halen. Kijk op dit handige kaartje waar dit bij jou in de buurt kan.

Wil jij DUIC steunen en een prachtig boek met de beste fotografie en verhalen van Utrecht in 2021 ontvangen? Voor 24,95 euro is DUIC in 2021 te bestellen en daarmee steun je direct onze journalistieke werkzaamheden.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).