De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in

De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in

De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in
De 94e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

De 94e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

Al vijftig jaar vervoert buslijn 12 passagiers vanaf het station naar het Utrecht Science Park en terug, maar met de komst van de Uithoflijn maken de bussen de laatste kilometers. Vrijdag 13 december moet er een einde komen aan de ‘sardientjesbus’, maar voordat het zover is reed DUIC nog een aantal keer met de bussen mee.

Ook brengen we een bezoek aan de Voedselbank. De vrijwilligers van de Voedselbank Overvecht deden vorige maand een wanhopige oproep voor meer voedsel. In de weken erna was er meer om uit te delen, maar dat betekent niet dat de situatie nu is opgelost. De rij wordt namelijk steeds een stukje langer.

Daarnaast spreken we met Hans ‘Mr. Utrecht’ Gommer,  één van de comedians bij het Comedyhuis. Met het Comedyhuis organiseert Hans de Comedy Talent Award in De Kargadoor. Na acht auditierondes volgt op 7 februari de grote finale in TivoliVredenburg. De twee besten mogen spelen op het Utrecht International Comedy Festival (UICF) begin maart. We vroegen Hans waarom hij comedy zo leuk vindt en wat zijn mooiste herinnering is aan de stad.

Dit en nog veel meer is in de 94e editie te lezen. Deze krant, vol met verhalen over de stad, is door de gehele regio gratis af te halen. Kijk op dit handige kaartje waar dit bij jou in de buurt kan.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).