De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in

De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in

De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in
De 96e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

De 96e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

In de eerste DUIC krant van 2020 brengen we een bezoek aan de kersverse predikant van de Domkerk. Begin januari verhuisde de 31-jarige Willem Roskam met zijn gezin naar Utrecht, de stad waar hij ooit studeerde en zij vrouw leerde kennen. We vroegen hem wat hij zo leuk vindt aan het werk en naar zijn mooiste herinnering aan de stad.

De specialistische jeugdhulp in Utrecht wordt dichter bij de gezinnen en kinderen georganiseerd. Sinds 1 januari zijn er nog maar twee aanbieders verantwoordelijk voor de specialistische jeugdhulp – een unieke situatie in Nederland. Wij spraken met de twee bestuurders.

Daarnaast ook aandacht aan Merwede, de nog te verijzen en voor Nederland unieke wijk. In deze groene en volledig autovrije buurt in Utrecht moeten straks 12.000 mensen wonen. De wijk is onderdeel van de Merwedekanaalzone, een groter gebied waar nog veel meer bewoners komen. Dit is niet alleen het grootste bouwproject van Utrecht voor de komende jaren, maar drukt ook een stempel zoals eerdere ‘nieuwe’ wijken als Kanaleneiland en Leidsche Rijn.

Dit en nog veel meer is in de 96e editie te lezen. Deze krant, vol met verhalen over de stad, is door de gehele regio gratis af te halen. Kijk op dit handige kaartje waar dit bij jou in de buurt kan.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).