De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in

De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in

De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in
De 182e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

De 182e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

Artillerie, schietbanen, donkergroene legertrucks en helikopters – die vind je niet bij de Kromhout Kazerne in Utrecht. In plaats daarvan staat het grote complex aan de oostkant van de stad vol kantoren, met daarin vergaderzalen, flexwerkplekken en koffiehoekjes. Een unieke locatie binnen Defensie. Sinds 2010 hebben drie van de zeven organisaties van Defensie hier hun hoofdkantoor. DUIC kreeg een exclusieve rondleiding van de kazernecommandant, brigadegeneraal Laurens Jobse.

Roberto Coletti en Carlina de Lorenzo zijn de eigenaren van Roberto Gelato. De ijssalon op de Poortstraat is een bekende zaak in Utrecht en er staat dan ook regelmatig een lange rij met ijsliefhebbers voor de deur. Maar ook buiten de stad zullen veel mensen bekend zijn met Roberto’s ijs. We vroegen Roberto en Carlina of ze blij zijn met hoe het nu gaat en waar ze culinair kunnen genieten in Utrecht.

Dit en nog veel meer is in de 182e editie te lezen. Deze krant, vol met verhalen over de stad, is door de gehele regio gratis af te halen. Kijk op dit handige kaartje waar dit bij jou in de buurt kan.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).