De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in

De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in

De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in
De 185e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

De 185e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

Deze nieuwe editie van de DUIC krant staat geheel in het teken van de Vuelta. Zo staat er overzicht in waar je straks naar de wielrenners kan kijken, waar de andere evenementen zijn en hoe het zit met de bereikbaarheid van de stad.

Daarnaast gaan we op bezoek bij CycleWorks, een Utrechtse winkel waarvan je moet weten dat die er zit. Onder flink wat wielrenners en mountainbikers is de zaak van Rinus en Tiny een begrip, maar je hebt kans dat je er zo voorbij loopt.

Ook spreken we met Marloes van den Berg, voorzitter van het Business Peloton Utrecht (BPU) dat in 2008 is opgericht als platform van en voor het Utrechtse bedrijfsleven. In 2010 was het BPU betrokken bij de Giro van Amsterdam naar Utrecht, in 2015 ook bij het binnenhalen van de start van de Tour de France in Utrecht en volgende week staat het derde grote wielerevenement op het programma.

Dit en nog veel meer is in de 185e editie te lezen. Deze krant, vol met verhalen over de stad, is door de gehele regio gratis af te halen. Kijk op dit handige kaartje waar dit bij jou in de buurt kan.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).