De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in | De Utrechtse Internet Courant De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in | De Utrechtse Internet Courant

De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in

De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in
De 87e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

De 87e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

In deze krant een verhaal over Utrecht als e-sporthoofdstad van Europa. Eén van de grootste en beste e-sportteams van de wereld opent een trainingscentrum aan het Stationsplein. Het wordt een state of the art faciliteit van Team Liquid waar internationale atleten trainen en leven.

Daarnaast weer een nieuw verhaal van de rubriek Utrecht Gelooft. Dit keer gaan we op bezoek bij een katholieke kerk en spreken we met pastoor Hans Boogers. De pastoor spreekt onder andere over het teruglopend aantal kerkgangers en ook over het seksueel misbruik.

Deze week opende onder toeziend oog van vele journalisten in Utrecht de grootste fietsenstalling ter wereld. In de nieuwe DUIC krant zijn alle feiten over de nieuwe ondergrondse stalling op een rij gezet.

Ook spreken we in de nieuwe editie met researcher, regisseur en documentairemaker Monique Lesterhuis. In 2015 won ze een Gouden Kalf voor de Beste Korte Documentaire voor De Tegenprestatie. Momenteel werkt Lesterhuis aan een documentaire over de familie achter Venezia, de beroemde ijskiosk op de Oudegracht.

uitLEVEN!

In de nieuwe DUIC krant zit ook een bijlage-magazine van LEVEN! Magazine genaamd uitLEVEN!. Hierin een stuk cultuur en lifestyle aangevuld met een relevante agenda.

Dit en nog veel meer is in de 87e editie te lezen. Deze krant, vol met verhalen over de stad, is door de gehele regio gratis af te halen. Kijk op dit handige kaartje waar dit bij jou in de buurt kan.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).