De nieuwe DUIC krant in samenwerking met DUB en Trajectum is uit: dit staat er allemaal in | De Utrechtse Internet Courant De nieuwe DUIC krant in samenwerking met DUB en Trajectum is uit: dit staat er allemaal in | De Utrechtse Internet Courant

De nieuwe DUIC krant in samenwerking met DUB en Trajectum is uit: dit staat er allemaal in

De nieuwe DUIC krant in samenwerking met DUB en Trajectum is uit: dit staat er allemaal in
 De 64e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

 De 64e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

Na een warme zomer in de stad komt het gewone leven in Utrecht weer op gang. De kinderen gaan weer naar school, de collega’s zijn terug van vakantie, het is ’s ochtends weer druk op de fiets en de files staan weer rond de stad. Het ‘normale’ leven is gestart.

Het betekent direct ook het begin van een nieuw avontuur van duizenden nieuwe bewoners. Het studiejaar start weer en de eerstejaars studenten zetten hun eerste stappen in de stad.

Samen met het Digitale Universiteitsblad (DUB), het onafhankelijke medium van de Universiteit Utrecht en Trajectum, het onafhankelijk medium van de Hogeschool Utrecht, maken we kennis met de nieuwe studenten. We bespreken onder andere de studententaal, kamernood, stress onder studenten en maken kennis met de nieuwe lichting studenten. Daarnaast is er uiteraard ook ruimte voor de reguliere rubrieken die je van DUIC gewend bent.

Deze krant, vol met verhalen over de stad, is door de gehele regio gratis af te halen. Kijk op dit handige kaartje waar dit bij jou in de buurt kan.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).