De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in | De Utrechtse Internet Courant De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in | De Utrechtse Internet Courant

De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in

De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in
De 86e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

De 86e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

In deze krant een uitgebreid interview met de oprichters van de Sneakerbaas. Zoals de naam al doet vermoeden verkopen ze sneakers, maar daar blijft het niet bij. Sneakers hebben een eigen cultuur. In tijden waarin zelfstandige Utrechtse ondernemers het moeilijk hebben groeit de Sneakerbaas juist.

Ook spreken we met Donica Buisman. Zij is directeur van RAUM, een cultureel stadslab aan het Berlijnplein in Leidsche Rijn. We vroegen Donica hoe ze is begonnen bij RAUM en wat haar mooiste herinnering is aan Utrecht.

Daarnaast hebben we een overzicht gemaakt van een aantal mooie Utrechtse podcasts. Of je nu de zomermaanden in de stad viert met een mooie wandeling of naar het buitenland trekt om op het strand te liggen – een mooie podcast is nooit weg.

Omdat deze krant de zomereditie is hebben we voor de liefhebber een extra grote puzzelpagina toegevoegd. Vanwege de zomer laat de 87e editie van de DUIC krant even op zich wachten. Deze ligt op 24 augustus weer op alle afhaalpunten.

uitLEVEN!

In de nieuwe DUIC krant zit ook een bijlage-magazine van LEVEN! Magazine genaamd uitLEVEN!. Hierin een stuk cultuur en lifestyle aangevuld met een relevante agenda.

Dit en nog veel meer is in de 86e editie te lezen. Deze krant, vol met verhalen over de stad, is door de gehele regio gratis af te halen. Kijk op dit handige kaartje waar dit bij jou in de buurt kan.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).