De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in | De Utrechtse Internet Courant De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in | De Utrechtse Internet Courant

De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in

De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in
De 80e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

De 80e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

In deze krant alvast een voorproefje op 4 mei. Op de dag waarop Nederland de oorlogsslachtoffers herdenkt zijn in Utrecht negen adressen te bezoeken waar verhalen worden verteld over de Joodse mensen die er ooit woonden of werkten. Wij spraken al met de mensen van twee adressen.

Daarnaast een interview met Paul de Brabander. Paul is oprichter en eigenaar van dB’s: een muzikale broedplaats met zeventien ingerichte oefenstudio’s, een concertzaal en een café in het CAB-gebouw. De dB’s wordt dit jaar 25, een mooi moment om Paul te vragen naar de toekomst van het podium waar hij de leukste avond in de stad beleeft.

Ook is er weer een nieuwe editie van Geheimen van de Stad te lezen in deze krant. Dit keer een artikel over de Mariapomp op de Mariaplaats.

Dit en nog veel meer is in de 78e editie te lezen. Deze krant, vol met verhalen over de stad, is door de gehele regio gratis af te halen. Kijk op dit handige kaartje waar dit bij jou in de buurt kan.

 

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).