De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in | De Utrechtse Internet Courant De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in | De Utrechtse Internet Courant

De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in

De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in
De 81e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

De 81e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

In deze krant een verhaal over de Utrechtse kraakbeweging. De invloed van de beweging is jarenlang groot geweest, maar dat veranderde negen jaar geleden toen het kraakverbod werd ingevoerd. DUIC brengt een bezoek aan één van de Utrechtse kraakpanden.

Daarnaast is in de nieuwe editie een achtergrondverhaal over lachgas te lezen. Al jaren is het goedje, wat legaal te verkrijgen is, bezig aan een opmars. Dat bewijzen de vele metalen patronen op straat. Toch roepen steeds meer gemeenten en partijen op voor nieuwe regelgeving rond de handel en gebruik van lachgas.

Zaterdag 18 mei wordt de Walk of Love weer in Utrecht gelopen. In de nieuwe krant een interview met Simon Timmerman, voorzitter van COC Midden-Nederland.

Dit en nog veel meer is in de 81e editie te lezen. Deze krant, vol met verhalen over de stad, is door de gehele regio gratis af te halen. Kijk op dit handige kaartje waar dit bij jou in de buurt kan.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).