De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in | De Utrechtse Internet Courant De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in | De Utrechtse Internet Courant

De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in

De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in
De 82e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

De 82e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

In deze krant een gesprek met Steven Spaapen. De Utrechter die jarenlang op straat leefde heeft een niet alledaags boek geschreven. Het Dagboek van Steven gaat niet over de makkelijkste onderwerpen van het leven en feit en fictie lopen geregeld door elkaar.

Daarnaast besteden we aandacht aan het feit dat steeds meer Utrechtse winkels de deuren sluiten. Enkele voorbeelden zijn Radio Centrum Electronica, Toko Mitra, de Literaire Boekhandel en de Wijze Kater. Het gevolg is dat steeds minder Utrechtse ondernemers in het winkelgebied in de binnenstad te vinden zijn en er meer winkelketens verschijnen. We stellen daarom de vraag of dit fenomeen schadelijk is.

Ook spreken we met Malou Petter, presentator en verslaggever van het Jeugdjournaal. Voor het programma gaat ze regelmatig op pad in het buitenland. Petter woont tien jaar in Utrecht. We vroegen haar welk project haar tot nu toe het meest is bijgebleven en waar ze tot rust komt in de stad.

Dit en nog veel meer is in de 82e editie te lezen. Deze krant, vol met verhalen over de stad, is door de gehele regio gratis af te halen. Kijk op dit handige kaartje waar dit bij jou in de buurt kan.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).