De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in | De Utrechtse Internet Courant De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in | De Utrechtse Internet Courant

De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in

De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in
De 83e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

De 83e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

In een nieuwe editie van Utrecht Gelooft brengen we een bezoek aan het meditatiecentrum van het Diamantweg Boeddhisme. “Eigenlijk zou deze serie voor één keer ‘Utrecht Ervaart’ moeten heten”, zegt Sander Ossevoort, oprichter van het meditatiecentrum.

Daarnaast een uitgebreid artikel over de Utrechtse woningmarkt. Er moeten meer woningen komen en de wijken moeten gevarieerder worden ingedeeld. Daarom moeten in bijvoorbeeld Overvecht meer koopwoningen worden gebouwd en in de binnenstad meer sociale huurwoningen.

Ook spreken we met de Utrechtse kinderboekenschrijfster Marja Baseler. Pretpark de Poepfabriek is de titel van haar laatste boek en het is een groot succes. De rechten waren al aan Duitsland verkocht, maar nu ook aan China, Taiwan, Korea en Hongarije.

Dit en nog veel meer is in de 83e editie te lezen. Deze krant, vol met verhalen over de stad, is door de gehele regio gratis af te halen. Kijk op dit handige kaartje waar dit bij jou in de buurt kan.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).