De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in | De Utrechtse Internet Courant De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in | De Utrechtse Internet Courant

De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in

De nieuwe DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in
De 84e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

De 84e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

Een jaar na de aanstelling van het dagelijks bestuur van de stad kijkt DUIC terug op de eerste twaalf maanden van de coalitie. Hiervoor spraken we met wethouder Victor Everhardt die aan zijn derde termijn begon, en met één van de nieuwkomers en veruit de jongste wethouder Maarten van Ooijen.

Daarnaast spreken we met Sebastiaan d’Hont, de zoon van Pieter d’Hont, dé stadsbeeldhouwer van Utrecht. d’Hont is onder andere bekend van het beeld van Anne Frank op het Janskerkhof en van de merrie met het veulen aan de Sint Jacobsstraat.

Ook is in de nieuwe editie een indrukwekkend interview met Jan Jansen te lezen. Jansen sprak voor de Oud-Utrechter bijna 200 stadsgenoten tot een hersentumor een eind maakte aan zijn werkzaamheden. Jansen heeft nu een boek uitgebracht waarin hij Utrecht beschrijft aan de hand van zijn interviews. We spreken hem over zijn boek en ook over hoe het met hen gaat.

uitLEVEN!

In de nieuwe DUIC krant zit ook een bijlage-magazine van LEVEN! Magazine genaamd uitLEVEN!. Hierin een stuk cultuur en lifestyle aangevuld met een relevante agenda.

Dit en nog veel meer is in de 84e editie te lezen. Deze krant, vol met verhalen over de stad, is door de gehele regio gratis af te halen. Kijk op dit handige kaartje waar dit bij jou in de buurt kan.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).