De nieuwe (extra dikke) DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in | De Utrechtse Internet Courant De nieuwe (extra dikke) DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in | De Utrechtse Internet Courant

De nieuwe (extra dikke) DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in

De nieuwe (extra dikke) DUIC krant is weer uit: deze verhalen staan er allemaal in
De 95e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

De 95e editie van de DUIC krant is uit en ligt verspreid door de hele stad.

De 95e editie is de laatste krant van 2019. Daarom blikken we met een aantal Utrechters die op wat voor manier dan ook in het nieuws zijn geweest terug op een bewogen jaar. We spreken onder andere met traumachirurge Mirjam de Jong van het calamiteitenhospitaal, Fiep Warmerdam van Triton, Jan Heinsbroek van de Boekenkast en Steef Blauwgeers van de Stationspleinfietsenstalling.

Ook is in deze krant het laatste deel van de rubriek Jette en Jildou drinken koffie te lezen. Na 6,5 jaar en heel veel liters koffie vonden ze het tijd voor iets nieuws. Voor het laatste deel ze weer op bezoek gegaan bij de plek waar het allemaal begon; Blackbird Coffee aan de Oudegracht.

Naast spraakmakende personen waren er in 2019 ook weer veel spraakmakende beelden. In de laatste DUIC krant van dit jaar daarom een prachtig jaaroverzicht in foto’s.

Het wachten op de volgende krant duurt iets langer dan normaal. Na een korte winterstop verschijnt de eerste DUIC krant van 2020 op donderdag 16 januari.

uitLEVEN!

In de nieuwe DUIC krant zit ook een bijlage van uitLEVEN!. Hierin een stuk cultuur en lifestyle aangevuld met een relevante agenda.

Dit en nog veel meer is in de 95e editie te lezen. Deze krant, vol met verhalen over de stad, is door de gehele regio gratis af te halen. Kijk op dit handige kaartje waar dit bij jou in de buurt kan.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).