De redactie van De Utrechtse Internet Courant verhuist naar de Trip | De Utrechtse Internet Courant De redactie van De Utrechtse Internet Courant verhuist naar de Trip | De Utrechtse Internet Courant

De redactie van De Utrechtse Internet Courant verhuist naar de Trip

De redactie van De Utrechtse Internet Courant verhuist naar de Trip
De bezoekersaantallen van DUIC waren in de maand juli 2015 ten opzichte van juli 2014 verdriedubbeld. Een mooi resultaat dat aansluit op onze ambities: groei en uitbouw van onze activiteiten. Om deze laatste ambitie te realiseren zal de redactie van DUIC volgend jaar verhuizen naar een grotere locatie met meer mogelijkheden en ruimte.

De bezoekersaantallen van DUIC waren in de maand juli 2015 ten opzichte van juli 2014 verdriedubbeld. Een mooi resultaat dat aansluit op onze ambities: groei en uitbouw van onze activiteiten. Om deze laatste ambitie te realiseren zal de redactie van DUIC volgend jaar verhuizen naar een grotere locatie met meer mogelijkheden en ruimte.

Behalve voor de redactie is er ook plaats voor een debatcentrum, RTV-studio en horecaruimte in het nieuwe pand op de Trip, Standplaats Camping Ganspoort naast Klein Berlijn. Zo blijft de redactie dan wel in de buurt (aan de overkant van het huidige pand op De Helling), maar wordt er een professionele slag gemaakt.

Op het terrein “de Trip” van projectontwikkelaar Jebber op Rotsoord in Utrecht worden ook andere bedrijfsruimten, horeca en appartementen gerealiseerd. De aanbouw van het terrein is in volle gang en zal eind volgende zomer opgeleverd worden. Dan verhuist de redactie definitief.

image-2015-08-04

17 Reacties

Reageren
 1. Jeroen

  Leuk, gefeliciteerd! Jammer alleen dat de Trip de uitstraling heeft van een dependance van een Middelbare School in Lelystad, maar dat geheel terzijde.

 2. ACTK

  Altijd mooi als iemand een ‘professionele slag’ maakt 🙂 Hoe dan ook: Succes!

 3. Jouke Wang

  Bah, die Chinees op de onderste foto heeft z’n hele schoen onder het gras!

  Verder, maakt het mij veel uit waar DUIC of RTV Utrecht of Dichtbij.nl gevestigd is? Neuh.

  Nog echt nieuws?

 4. Marit Overbeek

  Naar welk gebouw verhuizen jullie precies? Het Kadegebouw aan het water?

 5. Willem

  Goh….

 6. Alex

  Beetje nutteloos om met een drone die hoop zand te filmen. Kon je niet gewoon de omgeving filmen waar het komt te staan? Nu is het nog onduidelijk waar het is. Volgens mij is dit gewoon tussen de briljantlaan en de jutfase weg.

  Wel leuk dat jullie zo groeien, een maand geleden kende ik jullie helemaal niet, maar google nieuws stuurt mij steeds naar jullie artikelen. Misschien een idee om jullie naam voluit op de site te vermelden, je moet nu gissen waar duic voor staat.

 7. Henk

  @Alex: De volledige naam staat toch gewoon direct onder het logo?

 8. Judith

  Gefeliciteerd met de groei en de verhuizing! Super goed voor onze lokale nieuwsvoorziening waar jullie een mooi aandeel in hebben!

 9. Marcel Gieling

  Top, gefeliciteerd.

 10. Hans

  Toe maar 6 keer zoveel bezoekers, of bedoelden jullie, verdrievoudigd.

 11. Minister van taaltje

  Hans: http://www.mijnwoordenboek.nl/synoniemen/verdriedubbelen

 12. Luuk Upuuk

  Als je digitale bezoekers hebt, hoef je toch niet fysiek in een grotere ruimte te gaan zitten??

 13. Willem

  @luuk upuuk: spijker op kop!

 14. Thijs

  Voor meer bezoekers heb je toch meer servers en andere apparatuur nodig?

 15. Erik

  @Thijs: is jouw harde schijf van 500 gb groter dan mijn schijf van 320 gb..?!

 16. Harald Bunnink

  Of meer mensen?

 17. Piet

  Het zit zo: het verhuizen is geen gevolg van het aantal bezoekers. Er is een ambitie om te groeien. Hiervan is een groeiend aantal bezoekers een ‘mooi resultaat’, maar dit gegeven heeft met de hele rest van het artikel in het geheel niets te maken.

  Een andere omstandigheid die met de ambitie om te groeien te maken heeft, is dat men blijkbaar in personeel ook groeit, en een mooi nieuw pand wil.

  Er wordt dus een soort van bruggetje gebruikt als inleiding voor het verhaal, maar daar moet je doorheen lezen om te snappen waar het stuk nou echt om gaat.

  Blijft natuurlijk de vraag waarom DUIC dit nieuwswaardig vindt, behalve voor vrienden en familie.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).