De twee jaar durende bouw van studentencomplex Johanna in twee minuten | De Utrechtse Internet Courant De twee jaar durende bouw van studentencomplex Johanna in twee minuten | De Utrechtse Internet Courant

De twee jaar durende bouw van studentencomplex Johanna in twee minuten

De twee jaar durende bouw van studentencomplex Johanna in twee minuten
https://www.youtube.com/watch?v=OaHdTwpxetk

Het studentencomplex Johanna op De Uithof is vorige maand opgeleverd. Videoproductiebedrijf Pyropix filmde de twee jaar durende bouw van dit nieuwe SSH-pand en maakte er een filmpje van.

Elke week zullen er per verdieping nieuwe groepen bewoners naar hun nieuwe kamers verhuizen. In oktober zal het gehele gebouw bewoond zijn; dan wonen hier 655 studenten.

In het gebouw heeft de SSH 381 kamers en 274 studio’s gerealiseerd. De kamers zijn gemiddeld 16 m2. De bewoners delen een woonkeuken, badkamer en toilet met zijn vieren, vijven of zessen. 148 van deze kamers zijn gemeubileerd en gereserveerd voor internationale studenten. De studio’s zijn gemiddeld 24 m2. Deze bewoners hoeven geen voorzieningen te delen.

Het pand heeft verder op de 6e en 11e verdieping een groot terras, er zijn studieplekken, een wasserette, er komt waarschijnlijk een koffiebar en de bewoners kunnen gebruik maken van deelauto’s.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).