De UIT-dagen zijn weer van start gegaan - De Utrechtse Internet Courant De UIT-dagen zijn weer van start gegaan - De Utrechtse Internet Courant

De UIT-dagen zijn weer van start gegaan

De UIT-dagen zijn weer van start gegaan

Utrecht wordt de komende vier dagen weer overspoeld met eerstejaars studenten. De Utrechtse Introductie Tijd (UIT) heeft dit jaar 3500 aanmeldingen van aankomende studenten in Utrecht.

Tijdens de UIT maken de eerstejaars studenten onder begeleiding van oudere studenten kennis met de stad. Naast de vele feesten en de drank, zijn er daarnaast ook veel culturele en sportieve activiteiten. Ook krijgen de studentenverenigingen de kans om zich te presenteren.

Maandag begint de week met de traditionele lunch in het Wilhelminapark. Daarna begint het nieuwe onderdeel ‘Hop on, hop UIT’. Daarbij worden studenten in boten en Engelse dubbeldekkers langs vier locaties in de stad gevoerd. Op die locaties worden allerlei activiteiten georganiseerd. De openingsdag wordt afgesloten met een groot feest in een tent bij University College.

Afgelopen week vertelde Vivien Bonke, organisator van de UIT, aan DUIC al over het evenement.

1 Reactie

Reageren
  1. Utrechtse vogel

    Zijn alle 1ejaars dit jaar meisjes met blote benen?

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).