De vaantjesfabriek: Utrecht viert vrede met vlag en wimpel! | De Utrechtse Internet Courant De vaantjesfabriek: Utrecht viert vrede met vlag en wimpel! | De Utrechtse Internet Courant

De vaantjesfabriek: Utrecht viert vrede met vlag en wimpel!

De vaantjesfabriek: Utrecht viert vrede met vlag en wimpel!

Open de Vaantjesfabriek-facebook app, maak je eigen vaantje en zorg dat je bij je vrienden aan de slinger hangt! In maart 2013 hangt Vrede van Utrecht de 3000 mooiste vaantjes op in de binnenstad. Samen met de 1200 fysieke vaantjes die in 2012 al zijn verzameld, zijn dit er genoeg voor de hele stad. Laat je creativiteit losbarsten en knutsel mee aan de langste feestslinger van Utrecht sinds 1713! Een aantal topvaantjes krijgen een levensgrote kopie op bijzondere plekken in de stad.

In 2012 was de Vaantjesfabriek present op de Culturele Zondagen, Bevrijdingsfestival en festival De Beschaving. Vele Utrechters gingen al actief aan de slag met spuitbussen en sjablonen en maakten fysieke vaantjes. We hebben nu nog 1800 vaantjes nodig om de binnenstad te versieren. Wil je jouw vlag terugzien in 2013? Ga aan de slag!

Hoe werkt het?
Ga naar vaantjesfabriek.nl, meld je aan en klik op de knop ‘Maak een vaantje’. Hierna kun je je vrienden uitnodigen om mee te doen en samen met hen een slinger van vaantjes te vormen. Verzamel daarna zoveel mogelijk likes. De vaantjes met de meeste likes worden opgehangen in de stad.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).