De week in quotes: ‘De meesten lagen nog te slapen, maar ik zat te eten en zag de rookwolken’ | De Utrechtse Internet Courant De week in quotes: ‘De meesten lagen nog te slapen, maar ik zat te eten en zag de rookwolken’ | De Utrechtse Internet Courant

De week in quotes: ‘De meesten lagen nog te slapen, maar ik zat te eten en zag de rookwolken’

De week in quotes: ‘De meesten lagen nog te slapen, maar ik zat te eten en zag de rookwolken’
Foto: Robert Oosterbroek
Wat zijn de meest opmerkelijke quotes uit het Utrechtse nieuws van afgelopen week? Hieronder een overzicht.

Wat zijn de meest opmerkelijke quotes uit het Utrechtse nieuws van afgelopen week? Hieronder een overzicht.

“De meesten lagen nog te slapen, maar ik zat te eten in huis en zag de rookwolken.”
Er heeft afgelopen maandag een grote brand gewoed bij de vestiging van New York Pizza aan de Nobelstraat. Boven de zaak woonden studenten waarvan een aantal nog lag te slapen.

“Het zou mooi zijn als een jongere generatie de zaak kan voortzetten.”
Toko Mitra aan de Lange Viestraat in Utrecht moet na ruim 30 jaar de deuren sluiten.

“We zijn nog verre van klaar in het stationsgebied, hieronder wordt er nog stevig gebouwd aan de grootste fietsenstalling van de wereld.”
Bij de opening van het tweede gedeelte van het Stationsplein zei wethouder Victor Everhardt dat er nog veel moet gebeuren in het gebied.

“De Klub Lange Mensen is een bijzondere ontmoetingsplaats voor een gesprek met iemand op ooghoogte.”
De Klub Lange Mensen organiseert op 30 mei een bijeenkomst in Stadion Galgenwaard. Hierbij gaan ze een poging doen om de grootste bijeenkomst van lange mensen op één locatie te verbreken.

“Het is gaaf om te zien dat nu ook Primark voor Utrecht heeft gekozen en daarmee ook werkgelegenheid voor Utrechters creëert.”
Wethouder Klaas Verschuure was woensdag bij de opening van kledingwinkel Primark in Hoog Catharijne.

“Nu alle steigers weg zijn is het weer ons herkenningspunt, een plaats waar we elkaar tegenkomen op misschien wel de mooiste plek van de stad.”
Burgemeester Jan van Zanen opende donderdag feestelijk het gerenoveerde stadhuis in Utrecht.

“Ik constateer nu dat er niet op tijd gesignaleerd is dat de financiën ontoereikend zijn en de planning niet langer haalbaar is als we op dezelfde voet verder gaan.”
Dit zei wethouder Kees Diepeveen als reactie op het nieuws dat de renovatie van de wal- en kluismuren van de Utrechtse grachten meer geld kost dan is begroot.

“Kijk dus extra goed links, rechts, links, en let op de waarschuwingslichten, zodat je weet wanneer je de trambaan veilig kunt oversteken!”
De Uithoflijn is afgelopen maandag gestart met een campagne om mensen te gaan wijzen op tram 22.

geen Reacties

Reageren

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Lees voor u reageert onze algemene voorwaarden. Alle reacties worden vooraf gemodereerd. Uw IP adres is geregistreerd (wordt niet gepubliceerd).